Heeft u vragen? Stuur Whatsapp bericht  
Uw huurauto Curacao wordt GRATIS gebracht bij de Airport of accommodatie.

REVIEWS VAN KLANTEN!

Review plaatsen

 
 
 
 

R. Boer

10 mei 2024
Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf. We zouden een VW Tiguan krijgen, maar kregen te horen dat deze bij de garage stond. Daarop op Kia Carens mogen gebruiken. Een prima alternatief (Eis voor onze auto was minimaal 6 personen). Contact via Whatsapp was erg goed, het probleem zat meer aan onze zijde. We hadden zelf op Curacao een slechte internetverbinding. Waardoor we soms pas laat konden reageren. Desalniettemin bleef de medewerker vriendelijk en kon alles zeer makkelijk worden geregeld. Erg blij dat het zo is gegaan. Mochten we weer naar Curacao gaan, maken we graag weer gebruik van deze dienst!
Waardering

Hanna Poskiparta

15 december 2023
5 sterren waard
Waardering

Donovan Bosstad

13 december 2023
Goede auto met de afgesproken kinderzitjes op tijd afgeleverd! Snelle reactie via whatsapp. Goed bedrijf
Waardering

Ruben Verreth

12 oktober 2023
Heel goede service! Zeer vriendelijk! Mustang cabrio gehuurd, zeer toffe wagen! De eigenaar is flexibel en altijd bereikbaar !
Waardering

Yervand Soukiasiyan

13 juni 2023
De beste auto verhuur bedrijf op Curaçao. Ze hebben de mooiste auto’s. Ik was de eerste dag niet tevreden met mijn auto en René heeft de volgende dag een mooie Jeep gebracht en hij deed niet moeilijk over. Als ik volgende keer naar Curaçao ga dan huur ik weer bij hen.
Waardering

Jemmie Dorfman

13 januari 2023
Naadloze huurervaring, uitstekende klantenservice en geen problemen voor onze 10-daagse jeephuur! Ontmoette ons persoonlijk met de jeep op de luchthaven toen we landden, en ze stonden ons op te wachten bij de ingang van het vertrek om de auto terug te brengen. Sterk aanbevelen!
Waardering

Donna Selassa

13 januari 2022
Veel keuzes uit auto’s, een auto boeken ging heel gemakkelijk, website is heel gebruiksvriendelijk. De auto was in geweldige conditie en aardig personeel wanneer opgehaald van Hato. Heb veel van het eiland kunnen zien. Zou zo weer boeken bij Booking Cars Curacao! Aanrader!
Waardering

© 2024 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Booking-Curacao.com